Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2015
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe Shpërblimet
1) Të ardhura nga paga në Komisionin Europian, 01.2015-06.2015, 48 191 euro.
2) Të ardhura nga paga si Anëtar i Këshillit Mbikqyrës së Bankës së Shqipërisë, 1 680 703 lekë.
3) Të ardhura nga paga si eksperte, 07.2015-12.2015, 33 458 euro.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareBashkëshorti, të ardhura nga paga si drejtues i “Enrima GmbH”, 8 176 euro.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion780%
Të tjera
1) Gjendje e llogarisë bankare në Berlin, 965 euro.
2) Gjendje e llogarisë bankare në Belgjikë, 16 174 euro.
3) Gjendje e llogarisë bankare në Tiranë, 1 395 028 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2015
expenseDesc
Nuk ka