Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2015
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensations
1) Të ardhura nga paga në Komisionin Europian, 01.2015-06.2015, 48 191 euro.
2) Të ardhura nga paga si Anëtar i Këshillit Mbikqyrës së Bankës së Shqipërisë, 1 680 703 lekë.
3) Të ardhura nga paga si eksperte, 07.2015-12.2015, 33 458 euro.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateBashkëshorti, të ardhura nga paga si drejtues i “Enrima GmbH”, 8 176 euro.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function780%
Others
1) Gjendje e llogarisë bankare në Berlin, 965 euro.
2) Gjendje e llogarisë bankare në Belgjikë, 16 174 euro.
3) Gjendje e llogarisë bankare në Tiranë, 1 395 028 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2015
expenseDesc
Nuk ka