Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura nga paga dhe pagesa e lejes së zakonshme në Policinë e Shtetit, për periudhën 01.01.02016 - 31.12.2016, 1 211 373 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareBashkëshortja, znj. Enkelejda Tarkaj, të ardhura nga paga si punonjëse e OSSHE, Tiranë, për periudhën 01.01.2016 - 31.12.2016, 594 708 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Gjendja e llogarisë bankare, llogari page, në një bankë të nivelit të dytë, pakësuar me 56 000 lekë.
2) Të ardhura nga shitja e autoveturës tip 'BMW', pasqyruar në deklarimin para fillimit të detyrës, 5 000 euro.
3) Shpenzime për blerje automjeti tip 'Mercedez Benz' B200, vit prodhimi 2007 e cila është blerë në tetor të vitit 2016 me të ardhura nga shitja e autoveturës BMW, në emër të djalit, Skerdi Tarkaj, 5 000 euro.
4) Bashkëshortja, znj. Enkelejda Tarkaj, gjendja e llogarisë rrjedhëse në një bankë të nivelit të dytë në 31.12.2016, kursime nga paga, 70 000 lekë.
5) Bashkëshortja, znj. Enkelejda Tarkaj, gjendja e llogarisë rrjedhëse, të ardhura nga paga, në një bankë të nivelit të dytë në 31.12.2015, 85 000 lekë.