Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga dhe pagesa e lejes së zakonshme në Policinë e Shtetit, për periudhën 01.01.02016 - 31.12.2016, 1 211 373 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateBashkëshortja, znj. Enkelejda Tarkaj, të ardhura nga paga si punonjëse e OSSHE, Tiranë, për periudhën 01.01.2016 - 31.12.2016, 594 708 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Gjendja e llogarisë bankare, llogari page, në një bankë të nivelit të dytë, pakësuar me 56 000 lekë.
2) Të ardhura nga shitja e autoveturës tip 'BMW', pasqyruar në deklarimin para fillimit të detyrës, 5 000 euro.
3) Shpenzime për blerje automjeti tip 'Mercedez Benz' B200, vit prodhimi 2007 e cila është blerë në tetor të vitit 2016 me të ardhura nga shitja e autoveturës BMW, në emër të djalit, Skerdi Tarkaj, 5 000 euro.
4) Bashkëshortja, znj. Enkelejda Tarkaj, gjendja e llogarisë rrjedhëse në një bankë të nivelit të dytë në 31.12.2016, kursime nga paga, 70 000 lekë.
5) Bashkëshortja, znj. Enkelejda Tarkaj, gjendja e llogarisë rrjedhëse, të ardhura nga paga, në një bankë të nivelit të dytë në 31.12.2015, 85 000 lekë.