Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2014
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura nga paga si konsulle, 1 461 euro/muaj.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshorti, të ardhura nga paga në RTSH për periudhën 1-31 dhjetor 2014, 73 000 lekë.
2) Bashkëshorti, të ardhura nga honoraret në aktivitete artistike, 270 000 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Gjendja e llogarisë bankare në bankën e Pireut në Greqi, 761 euro, pjesa takuese 50 %.
2) Bashkëshorti, llogari bankare në një bankë të nivelit të dytë, pakësuar me - 9 102 lekë.
3) Bashkëshorti, llogari bankare në një bankë të nivelit të dytë, 3 000 lekë.
4) Bashkëshorti, kredi bankare në një bankë të nivelit të dytë, 1 985 000 lekë, detyrimi financiar i pashlyer 1 677 029 lekë.
5) Djali, gjendja e llogarisë bankare në një bankë në Greqi, pakësuar - 16 euro.
6) Djali, Petro Ylli, student në Athinë me bursë të fituar nga shteti grek.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2014
expenseDesc
Nuk ka