Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2014
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga si konsulle, 1 461 euro/muaj.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshorti, të ardhura nga paga në RTSH për periudhën 1-31 dhjetor 2014, 73 000 lekë.
2) Bashkëshorti, të ardhura nga honoraret në aktivitete artistike, 270 000 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Gjendja e llogarisë bankare në bankën e Pireut në Greqi, 761 euro, pjesa takuese 50 %.
2) Bashkëshorti, llogari bankare në një bankë të nivelit të dytë, pakësuar me - 9 102 lekë.
3) Bashkëshorti, llogari bankare në një bankë të nivelit të dytë, 3 000 lekë.
4) Bashkëshorti, kredi bankare në një bankë të nivelit të dytë, 1 985 000 lekë, detyrimi financiar i pashlyer 1 677 029 lekë.
5) Djali, gjendja e llogarisë bankare në një bankë në Greqi, pakësuar - 16 euro.
6) Djali, Petro Ylli, student në Athinë me bursë të fituar nga shteti grek.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2014
expenseDesc
Nuk ka