Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2014
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe Shpërblimet
1) Të ardhura nga paga në MPJ, 740 000 lekë.
2) Të ardhura nga paga si ambasador, 9 170 euro.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieTë ardhura nga qiraja, 1 100 euro.
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareBashkëshortja, të ardhura nga paga, 20 000 euro.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Llogari bankare në një bankë të nivelit të dytë, 3 700 euro.
2) Llogari bankare në “Zagrebcka Banka”, në Zagreb, 400 euro.
3) Llogari bankare në “Zagrebcka Banka”, në Zagreb, 200 kuna.
4) Kredi bankare në një bankë të nivelit të dytë, 6 605 euro, shlyer plotësisht.
5) Kredi bankare në një bankë të nivelit të dytë, 2 000 000 lekë, detyrimi financiar i pashlyer, 1 736 814 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2014
expenseDesc

1) Shpenzime për shkollimin e fëmijës, 11 200 euro.
2) Shpenzime për shkollimin e fëmijës, 4 000 dollarë.