Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2014
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensations
1) Të ardhura nga paga në MPJ, 740 000 lekë.
2) Të ardhura nga paga si ambasador, 9 170 euro.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentTë ardhura nga qiraja, 1 100 euro.
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateBashkëshortja, të ardhura nga paga, 20 000 euro.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Llogari bankare në një bankë të nivelit të dytë, 3 700 euro.
2) Llogari bankare në “Zagrebcka Banka”, në Zagreb, 400 euro.
3) Llogari bankare në “Zagrebcka Banka”, në Zagreb, 200 kuna.
4) Kredi bankare në një bankë të nivelit të dytë, 6 605 euro, shlyer plotësisht.
5) Kredi bankare në një bankë të nivelit të dytë, 2 000 000 lekë, detyrimi financiar i pashlyer, 1 736 814 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2014
expenseDesc

1) Shpenzime për shkollimin e fëmijës, 11 200 euro.
2) Shpenzime për shkollimin e fëmijës, 4 000 dollarë.