Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2014
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura nga paga si ambasador, (tetor-dhjetor
2014), 8 739 dollarë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareBashkëshortja, të ardhura si person fizik në aktivitetin “VIP Line”, 495 021 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, 3 dollarë.
2) Gjendja e llogarisë bankare në “Doha Bank” në Katar, pakësuar me - 2 000 dollarë.
3) Gjendja cash, pakësuar me - 1 350 000 lekë.
4) Bashkëshortja, depozitë bankare në një bankë të nivelit të dytë, 15 608 000 lekë.
5) Bashkëshortja, llogari bankare në një bankë të nivelit të dytë, 26 euro.
6) Bashkëshortja, llogari bankare në një bankë të nivelit të dytë, 628 000 lekë.
7) Bashkëshortja, llogari bankare në një bankë të nivelit të dytë, 94 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2014
expenseDesc
Nuk ka