Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2014
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga si ambasador, (tetor-dhjetor
2014), 8 739 dollarë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateBashkëshortja, të ardhura si person fizik në aktivitetin “VIP Line”, 495 021 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, 3 dollarë.
2) Gjendja e llogarisë bankare në “Doha Bank” në Katar, pakësuar me - 2 000 dollarë.
3) Gjendja cash, pakësuar me - 1 350 000 lekë.
4) Bashkëshortja, depozitë bankare në një bankë të nivelit të dytë, 15 608 000 lekë.
5) Bashkëshortja, llogari bankare në një bankë të nivelit të dytë, 26 euro.
6) Bashkëshortja, llogari bankare në një bankë të nivelit të dytë, 628 000 lekë.
7) Bashkëshortja, llogari bankare në një bankë të nivelit të dytë, 94 lekë.