Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2014
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura nga paga dhe shpërblime si gjyqtar, 1 578 000 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshortja, të ardhura nga paga si infermiere pranë Poliklinikës nr. 2, Tiranë, 482 000 lekë.
2) Vajza, Ersida Mulkurti të ardhura nga paga si specialiste pranë Shërbimit të Provës, Tiranë, 320 000 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Shpenzime për studimet e vajzës, Elda Mulkurtit, pranë Universitetit të Tiranës, 1 500 euro.
2) Shpenzime për dasmën e vajzës, Ersida Mulkurtit, 1 200 000 lekë.
3) Gjendja cash, 650 000 lekë, pjesa takuese 50 %.
4) Kredi bankare në një bankë të nivelit të dytë, 5 000 000 lekë për strehim, detyrimi financiar i pashlyer, 2 432 000 lekë.
5) Vajza, Ersida Mulkurti, gjendja cash 6 000 euro nga shitja e automjetit “Ford”.