Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2014
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga dhe shpërblime si gjyqtar, 1 578 000 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja, të ardhura nga paga si infermiere pranë Poliklinikës nr. 2, Tiranë, 482 000 lekë.
2) Vajza, Ersida Mulkurti të ardhura nga paga si specialiste pranë Shërbimit të Provës, Tiranë, 320 000 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Shpenzime për studimet e vajzës, Elda Mulkurtit, pranë Universitetit të Tiranës, 1 500 euro.
2) Shpenzime për dasmën e vajzës, Ersida Mulkurtit, 1 200 000 lekë.
3) Gjendja cash, 650 000 lekë, pjesa takuese 50 %.
4) Kredi bankare në një bankë të nivelit të dytë, 5 000 000 lekë për strehim, detyrimi financiar i pashlyer, 2 432 000 lekë.
5) Vajza, Ersida Mulkurti, gjendja cash 6 000 euro nga shitja e automjetit “Ford”.