Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2017
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura neto nga paga si Kryetar i Bashkisë Përmet, 822 240 Lekë.
Të ardhura nga BonuseTë ardhura nga interesat, dieta dhe shpërblime, 122 500 Lekë.
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkeshortja, të ardhura neto nga paga me vlerë 580 176 Lekë.
2) Bashkëshortja, të ardhura nga interesa, dieta dhe shpërblime me vlerë 22 800 Lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Gjendje depozite me vlerë 290 776 Lekë pranë Raiffeisen Bank, ngelur nga pagat dhe shpërblimet.
2) Gjendje depozite me vlerë 95 897 Lekë pranë Tirana Bank, ngelur nga pagat dhe shpërblimet.
3) Gjendje depozite pranë Alpha Bank, 7 574 Lekë.
4) Gjendje cash, 140 000 Lekë.
5) Bashkëshotja, gjendje depozite me vlerë 87 287 Lekë prane Raiffeizen Bank, ngelur nga pagat dhe shpërblimet.
6) Bashkëshortja, gjendje cash me vlerë 70 000 Lekë.