Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2017
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura neto nga paga si Kryetar i Bashkisë Përmet, 822 240 Lekë.
Incomes from BonusesTë ardhura nga interesat, dieta dhe shpërblime, 122 500 Lekë.
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkeshortja, të ardhura neto nga paga me vlerë 580 176 Lekë.
2) Bashkëshortja, të ardhura nga interesa, dieta dhe shpërblime me vlerë 22 800 Lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Gjendje depozite me vlerë 290 776 Lekë pranë Raiffeisen Bank, ngelur nga pagat dhe shpërblimet.
2) Gjendje depozite me vlerë 95 897 Lekë pranë Tirana Bank, ngelur nga pagat dhe shpërblimet.
3) Gjendje depozite pranë Alpha Bank, 7 574 Lekë.
4) Gjendje cash, 140 000 Lekë.
5) Bashkëshotja, gjendje depozite me vlerë 87 287 Lekë prane Raiffeizen Bank, ngelur nga pagat dhe shpërblimet.
6) Bashkëshortja, gjendje cash me vlerë 70 000 Lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2017
expenseDesc
Nuk ka