Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2017
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura me vlerë 865 320 Lekë nga paga si Kryetar i Bashkisë Mat.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshTë ardhura me vlerë 142 800 Lekë nga pjesëmarrja në Këshillin e Qarkut Mat.
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshortja, të ardhura me vlerë 344 175 Lekë nga paga si punonjëse në Bibliotekën Publike Burrel.
2) Bashkëshortja, të ardhura me vlerë 300 000 Lekë nga paga si punonjëse në subjektin HERBI Sh.p.k me NIPT J98021906L.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Pakësim me 14 149 Lekë në llogarinë bankare pranë Societe Generale Albania.
2) Shtesë me 145 Lekë në llogarinë bankare pranë Raiffeisen Bank.
3) Pakesim me 257 134 Lekë në llogarinë bankare pranë CredinsBank.
4) Shtesë me 650 000 Lekë në gjendjen cash si pasojë e tërheqjes nga llogaria bankare personale dhe ajo e bashkëshortes pranë Credins Bank.
5) Bashkëshotja Znj. Vjollca Rizvani, pakësim me 72 155 Lekë në llogarinë bankare pranë Credins Bank.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2017
expenseDesc
Nuk ka