Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2017
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura me vlerë 865 320 Lekë nga paga si Kryetar i Bashkisë Mat.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsTë ardhura me vlerë 142 800 Lekë nga pjesëmarrja në Këshillin e Qarkut Mat.
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja, të ardhura me vlerë 344 175 Lekë nga paga si punonjëse në Bibliotekën Publike Burrel.
2) Bashkëshortja, të ardhura me vlerë 300 000 Lekë nga paga si punonjëse në subjektin HERBI Sh.p.k me NIPT J98021906L.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Pakësim me 14 149 Lekë në llogarinë bankare pranë Societe Generale Albania.
2) Shtesë me 145 Lekë në llogarinë bankare pranë Raiffeisen Bank.
3) Pakesim me 257 134 Lekë në llogarinë bankare pranë CredinsBank.
4) Shtesë me 650 000 Lekë në gjendjen cash si pasojë e tërheqjes nga llogaria bankare personale dhe ajo e bashkëshortes pranë Credins Bank.
5) Bashkëshotja Znj. Vjollca Rizvani, pakësim me 72 155 Lekë në llogarinë bankare pranë Credins Bank.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2017
expenseDesc
Nuk ka