Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2017
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura neto të vitit me vlerë 865 320 Lekë (1 140 000 Lekë bruto) nga paga si Kryetar i Bashkisë Devoll.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshTë ardhura neto të vitit me vlerë 112 200 Lekë, nga paga si Këshilltar në Këshilin e Qarkut Korçë.
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareBashkëshortja, të ardhura neto me vlerë 796 883 Lekë, nga paga si Zv. Drejtore e Societe Generale Albania, Bilisht për periudhën Janar-Tetor 2017.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Llogari rrjedhëse pranë Societe Generale Albania, gjendja e të cilës në 21 Dhjetor 2017 është minus 757,57 Lekë.
2) Llogari rrjedhëse pranë Societe Generale Albania, gjendja e të cilës në 21 Dhjetor 2017 është 1,12 Euro.
3) Llogari rrjedhëse në Raiffeisen Bank, gjendja e të cilës në 31 Dhjetor 2017 është 24 520 Lekë.
4) Bashkëshortja, llogari rrjedhëse pranë Societe Generale Albania gjendja e të cilës në 31 Dhjetor 2017 është 9,6 Lekë.
5) Bashkëshortja, depozitë elastike pranë Societe Generale Albania gjendja e të cilës në 31 Dhjetor 2017 është 1,15 Lekë.
6) Bashkëshortja, llogari rrjedhëse gjendja e të cilës në 31 Dhjetor 2017 është 95 330,02 Lekë.
7) Bashkëshortja, depozitë EUROKID për fëmijën pranë Societe Generale Albania, gjendja e të cilës në 31 Dhjetor 2017 është 77 919,85 Lekë.
8) Kartë krediti pranë Societe Generale Albania, gjendja e të cilës në 31 Dhjetor 2017 është minus 169,83 Euro. Gjatë vitit 2017 nuk është shlyer asnjë detyrim.
9) Bashkëshortja, kartë krediti pranë Societe Generale Albania, gjendja e të cilës në 31 Dhjetor 2017 është minus 500 Euro. Gjatë vitit 2017 nuk është shlyer asnjë detyrim