Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2017
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura neto të vitit me vlerë 865 320 Lekë (1 140 000 Lekë bruto) nga paga si Kryetar i Bashkisë Devoll.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsTë ardhura neto të vitit me vlerë 112 200 Lekë, nga paga si Këshilltar në Këshilin e Qarkut Korçë.
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateBashkëshortja, të ardhura neto me vlerë 796 883 Lekë, nga paga si Zv. Drejtore e Societe Generale Albania, Bilisht për periudhën Janar-Tetor 2017.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Llogari rrjedhëse pranë Societe Generale Albania, gjendja e të cilës në 21 Dhjetor 2017 është minus 757,57 Lekë.
2) Llogari rrjedhëse pranë Societe Generale Albania, gjendja e të cilës në 21 Dhjetor 2017 është 1,12 Euro.
3) Llogari rrjedhëse në Raiffeisen Bank, gjendja e të cilës në 31 Dhjetor 2017 është 24 520 Lekë.
4) Bashkëshortja, llogari rrjedhëse pranë Societe Generale Albania gjendja e të cilës në 31 Dhjetor 2017 është 9,6 Lekë.
5) Bashkëshortja, depozitë elastike pranë Societe Generale Albania gjendja e të cilës në 31 Dhjetor 2017 është 1,15 Lekë.
6) Bashkëshortja, llogari rrjedhëse gjendja e të cilës në 31 Dhjetor 2017 është 95 330,02 Lekë.
7) Bashkëshortja, depozitë EUROKID për fëmijën pranë Societe Generale Albania, gjendja e të cilës në 31 Dhjetor 2017 është 77 919,85 Lekë.
8) Kartë krediti pranë Societe Generale Albania, gjendja e të cilës në 31 Dhjetor 2017 është minus 169,83 Euro. Gjatë vitit 2017 nuk është shlyer asnjë detyrim.
9) Bashkëshortja, kartë krediti pranë Societe Generale Albania, gjendja e të cilës në 31 Dhjetor 2017 është minus 500 Euro. Gjatë vitit 2017 nuk është shlyer asnjë detyrim


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2017
expenseDesc
Nuk ka