Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2017
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura me vlerë 913 070 Lekë nga paga si Kryetar i Bashkisë Memaliaj.
Të ardhura nga BonuseTë ardhura me vlerë 35 000 Lekë nga dieta dhe shërbime si Kryetar i Bashkisë Memaliaj.
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareBashkëshortja, të ardhura neto të vitit me vlerë 809 579 Lekë nga paga si Mjeke Familje pranë Qendrës Shëndetsore, Njësia Administrative Qendër Tepelenë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Depozitë për fëmijët pranë Raiffeisen Bank me vlerë 349 997 Lekë, krijuar nga paga e bashkëshortes dhe interesa bankare.
2) Depozitë për fëmijët pranë Raiffeisen Bank me vlerë 379 937 Lekëm krijuar nga paga e bashkëshotes dhe interesa banakare.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2017
expenseDesc
Nuk ka