Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2017
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura me vlerë 913 070 Lekë nga paga si Kryetar i Bashkisë Memaliaj.
Incomes from BonusesTë ardhura me vlerë 35 000 Lekë nga dieta dhe shërbime si Kryetar i Bashkisë Memaliaj.
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateBashkëshortja, të ardhura neto të vitit me vlerë 809 579 Lekë nga paga si Mjeke Familje pranë Qendrës Shëndetsore, Njësia Administrative Qendër Tepelenë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Depozitë për fëmijët pranë Raiffeisen Bank me vlerë 349 997 Lekë, krijuar nga paga e bashkëshortes dhe interesa bankare.
2) Depozitë për fëmijët pranë Raiffeisen Bank me vlerë 379 937 Lekëm krijuar nga paga e bashkëshotes dhe interesa banakare.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2017
expenseDesc
Nuk ka