Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2017
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura neto të vitit nga paga si Kryetar i Bashkisë Kuçovë, 1 058 353 Lekë.
Të ardhura nga BonuseTë ardhura të vitit për dietat, 62 000 Lekë.
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshortja Znj. Elena Kapllani, të ardhura neto nga paga me vlerë 872 224 Lekë.
2) I biri Z. Gjergji Kapllani, të ardhura neto të vitit nga paga me vlerë 383 000 Lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Pronar me 25% i një shtëpie banimi me sipërfaqe 99,4 m2, përfituar nga privatizimi i banesave në vitin 1993, vlera 9 572 Lekë.
2) Bashkëshortja, pronare me 25% e një shtëpie banimi me sipërfaqe 99,4 m2, përfituar nga privatizimi i banesave në vitin 1993, vlera 9 572 Lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2017
expenseDesc
Nuk ka