Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2017
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura neto të vitit nga paga si Kryetar i Bashkisë Kuçovë, 1 058 353 Lekë.
Incomes from BonusesTë ardhura të vitit për dietat, 62 000 Lekë.
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja Znj. Elena Kapllani, të ardhura neto nga paga me vlerë 872 224 Lekë.
2) I biri Z. Gjergji Kapllani, të ardhura neto të vitit nga paga me vlerë 383 000 Lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Pronar me 25% i një shtëpie banimi me sipërfaqe 99,4 m2, përfituar nga privatizimi i banesave në vitin 1993, vlera 9 572 Lekë.
2) Bashkëshortja, pronare me 25% e një shtëpie banimi me sipërfaqe 99,4 m2, përfituar nga privatizimi i banesave në vitin 1993, vlera 9 572 Lekë.