Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2017
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura vjetore me vlerë 1 260 435 Lekë, nga paga dhe dietat si Kryetar i Bashkisë Berat.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshTë ardhura vjetore me vlerë 113 000 Lekë, nga shpërblimi si anëtar i Këshillit të Qarkut Berat.
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeTë ardhura familjare me vlerë 4 121 511 Lekë nga shitja e prodhimeve të fermës me sipërfaqe 44,3 ha të marrë me qira nga bashkëshortja për 99 vjet.
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshortja, të ardhura vjetore me vlerë 1 395 569 Lekë nga paga si punonjëse e Bankës së Shqipërsië.
2) Bashkëshortja, të ardhura vjetore me vlerë 424 800 Lekë nga punësimi me kohë të pjesshme në Organizatën Humanitare Ndërkombëtare Misioni pa Kufij.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Pakësim me 234 807 Lekë në llogarinë bankare pranë Raiffeisen Bank, gjendja e të cilës në 01.01.2017 ishte 663 553,8 Lekë dhe në 31 Dhjetor 2017 u bë 428 748,52 Lekë.
2) Pakësim me 252 Euro në llogarinë bankare pranë Raiffeisen Bank, gjendja e të cilës në 31 Dhjetor 2016 ishte 559,82 Euro dhe në 31 Dhjetor 2017 u bë 307,82 Euro.
3) Shtesë me 53 Euro nga interesat në llogarinë bankare pranë SCAlbania.
4) Shtesë nga interesat me 12 498 Lekë në llogarinë Mjelma të tre fëmijëve, pranë Raiffeisen Bank.
5) Bashkëshortët, detyrim financiar i papaguar me vlerë 33 000 Euro për huanë e marrë pa afat dhe pa interes për blerjen e dyqanit në Tiranë.
6) Bashkëshortja, shtesë me 503 240 Lekë në depozitën pranë SCAlbania, të ardhura nga paga vjetore si punonjëse në Bankën e Shqipërisë.
7) Bashkëshortja, shtesë me 41 730 Lekë në depozitën pranë BKT, të ardhura nga paga vjetore pranë organizatës humanitare ndërkombëtare Misioni pa Kufij.
8) Bashkëshortja, shtesë me 3 019 433 Lekë në depozitën pranë Raiffeisen Bank, të ardhura nga shitja e prodhimeve të fermës.
9) Bashkëshortja, blerje e makinës bujqësore fuoristradë karroceri me vlerë 300 000 Lekë, me të ardhurat nga paga dhe ferma.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2017
expenseDesc
Është shlyer shuma prej 10 000 Euro për blerjen e apartamentit me sipërfaqe 109 m2 në zonën Komuna e Parisit në Tiranë, sipas kontratës noteriale me datë 23.03.2016. Gjendja e mbetur e detyrimit në 31 Dhjetor 2017 është 12 000 Euro.