Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2013
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetPaga si Kryetar i Bashkisë Cërrik në vlerën 709 488 lekë.
Të ardhura nga BonuseBonus transporti në vlerën 360 000 lekë.
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshShpërblim si anëtar i Këshillit të Qarkut Elbasan në vlerën 128 700 lekë.
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesInteresa bankare në vlerën 17 218 lekë nga depozitë në bankë të nivelit të dytë.
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareBashkëshortja zonja Kledia Duzha paga si specialiste pranë Zyrës së punës në Elbasan në vlerën 473 548 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion114%
Të tjeraNuk ka


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2013
expenseDesc
Nuk ka