Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2013
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsPaga si Kryetar i Bashkisë Cërrik në vlerën 709 488 lekë.
Incomes from BonusesBonus transporti në vlerën 360 000 lekë.
Incomes from Advisor / Member of BoardsShpërblim si anëtar i Këshillit të Qarkut Elbasan në vlerën 128 700 lekë.
Incomes from bank interestsInteresa bankare në vlerën 17 218 lekë nga depozitë në bankë të nivelit të dytë.
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateBashkëshortja zonja Kledia Duzha paga si specialiste pranë Zyrës së punës në Elbasan në vlerën 473 548 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function114%
OthersNuk ka


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2013
expenseDesc
Nuk ka