Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2013
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetPaga si Kryetar i Bashkisë Mamurras në vlerën 828 000 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareBashkëshortja zonja Pranvera Pjetraj paga si specialiste pranë shoqërisë Amadeu në vlerën 360 000 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të Tretë
1) Shitur veturë tip Mercedes Benz në vlerën 23 000 euro.
2) Shitur veturë tip Mercedes Benz në vlerën 900 000 lekë.
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion598%
Të tjeraNuk ka