Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2013
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsPaga si Kryetar i Bashkisë Mamurras në vlerën 828 000 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateBashkëshortja zonja Pranvera Pjetraj paga si specialiste pranë shoqërisë Amadeu në vlerën 360 000 lekë.
Payments received for obligations from third parties
1) Shitur veturë tip Mercedes Benz në vlerën 23 000 euro.
2) Shitur veturë tip Mercedes Benz në vlerën 900 000 lekë.
Annual incomes as % of incomes from salary for this function598%
OthersNuk ka


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2013
expenseDesc
Detyrime të paguara në vlerën -2 900 000 lekë për një kredi për ndërtim shtëpie marrë në mars 2012 në bankë të nivelit të dytë me principal 6 000 000 lekë.