Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2013
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe Shpërblimet
1) Paga neto si Anëtar i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve 978 292 lekë.
2) Shpërblimi për të përndjekurit politikë 133 000 lekë.
3) Shpërblime si Trajnues i Komisioneve Zgjedhore 40 500 lekë.
Të ardhura nga BonuseBonuse për shpenzime karburanti për shkak të funksionit 245 000 lekë.
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshortja zonja Alda Zguri paga neto pranë Drejtorisë së Transmetimeve në RTSH 560 700 lekë.
2) Djali Eneo Zguri paga neto pranë Organit Kombëtar të Hetimit të Aksidenteve Ajrore në Ministrinë e Transporteve 528 946 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëPension Suplementar lindur pas përfundimit të mandatit si Anëtar i Komisionit Qendror Zgjedhor 262 100 lekë.
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion170%
Të tjeraDetyrime të papaguara në vlerën 4 280 000 lekë për kredi për shtëpi marrë në bankë të nivelit të dytë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2013
expenseDesc
Detyrime të paguara në vlerën -300 000 lekë për kredi për shtëpi marrë në bankë të nivelit të dytë.