Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2013
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensations
1) Paga neto si Anëtar i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve 978 292 lekë.
2) Shpërblimi për të përndjekurit politikë 133 000 lekë.
3) Shpërblime si Trajnues i Komisioneve Zgjedhore 40 500 lekë.
Incomes from BonusesBonuse për shpenzime karburanti për shkak të funksionit 245 000 lekë.
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja zonja Alda Zguri paga neto pranë Drejtorisë së Transmetimeve në RTSH 560 700 lekë.
2) Djali Eneo Zguri paga neto pranë Organit Kombëtar të Hetimit të Aksidenteve Ajrore në Ministrinë e Transporteve 528 946 lekë.
Payments received for obligations from third partiesPension Suplementar lindur pas përfundimit të mandatit si Anëtar i Komisionit Qendror Zgjedhor 262 100 lekë.
Annual incomes as % of incomes from salary for this function170%
OthersDetyrime të papaguara në vlerën 4 280 000 lekë për kredi për shtëpi marrë në bankë të nivelit të dytë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2013
expenseDesc
Detyrime të paguara në vlerën -300 000 lekë për kredi për shtëpi marrë në bankë të nivelit të dytë.