Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2013
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetPaga neto si Anëtar i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve 1 678 534 lekë.
Të ardhura nga BonuseBonuse për shpenzime transporti për shkak të funksionit 420 000 lekë.
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshortja zonja Qamile Osmanaj paga neto si Infermiere pranë Autoritetit Shëndetësor Rajonal Tiranë 332 444 lekë.
2) Vajza Valmira Osmanaj paga neto nga Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit 1 124 491 lekë.
3) Vajza Valmira Osmanaj paga neto si pedagoge pranë Universitetit Ndërkombëtar të Tiranës 69 780 lekë.
4) Vajza Valmira Osmanaj interesa bankare të depozitës 118 794 lekë.
5) Djali Pajtim Osmanaj paga neto si Specialist në Agjencinë e Mbrojtjes së Konsumatorit 537 573 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion125%
Të tjeraDetyrim i pashlyer në vlerën 32 823 euro për një kredi për blerje apartament banimi marrë më 26.12.2007 me principal 49 000 euro dhe afat shlyerje 15 vjet.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2013
expenseDesc
Detyrime të paguara në vlerën -4 118 euro për një kredi për blerje apartament banimi marrë më 26.12.2007 me principal 49 000 euro dhe afat shlyerje 15 vjet.