Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2013
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsPaga neto si Anëtar i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve 1 678 534 lekë.
Incomes from BonusesBonuse për shpenzime transporti për shkak të funksionit 420 000 lekë.
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja zonja Qamile Osmanaj paga neto si Infermiere pranë Autoritetit Shëndetësor Rajonal Tiranë 332 444 lekë.
2) Vajza Valmira Osmanaj paga neto nga Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit 1 124 491 lekë.
3) Vajza Valmira Osmanaj paga neto si pedagoge pranë Universitetit Ndërkombëtar të Tiranës 69 780 lekë.
4) Vajza Valmira Osmanaj interesa bankare të depozitës 118 794 lekë.
5) Djali Pajtim Osmanaj paga neto si Specialist në Agjencinë e Mbrojtjes së Konsumatorit 537 573 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function125%
OthersDetyrim i pashlyer në vlerën 32 823 euro për një kredi për blerje apartament banimi marrë më 26.12.2007 me principal 49 000 euro dhe afat shlyerje 15 vjet.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2013
expenseDesc
Detyrime të paguara në vlerën -4 118 euro për një kredi për blerje apartament banimi marrë më 26.12.2007 me principal 49 000 euro dhe afat shlyerje 15 vjet.