Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2016
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura nga paga dhe përfitime të tjera financiare si deputet, 2 442 637 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareBashkëshortja, të ardhura nga leje lindje, 614 876 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion100%
Të tjera
1) Gjendje llogari bankare më 31 dhjetor 4 244 euro, pakësuar me 3 204 euro.
2) Gjendje llogari bankare më 31 dhjetor 1 531 349 lekë, pakësuar me 508 160 lekë.
3) Gjendje para cash më 31 dhjetor 22 430 euro, shtuar me 530 euro.
4) Gjendje para cash më 31 dhjetor 1 483 000 lekë, shtuar me 453 000 lekë.
5) Gjendje llogari bankare më 31 dhjetor 1 083 900 lekë.
6) Bashkëshortja, gjendja llogari bankare më 31 dhjetor 1 096 euro, pakësuar me 5 877 euro.
7) Bashkëshortja, gjendja llogari bankare më 31 dhjetor 373 267 lekë, pakësuar me 851 lekë.
8) Bashkëshortja, gjendja parave cash më 31 dhjetor 23 710 euro, pakësuar me 7 890 euro.
9) Bashkëshortja, gjendja parave cash më 31 dhjetor 2 080 000 lekë, pakësuar me 120 000 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2016
expenseDesc
Nuk ka