Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2019
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura neto në vlerën 1 702 827 Lekë nga paga si Deputet në Kuvendin e Shqipërisë për periudhën 05.03.2019-31.12.2019.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareNuk ka
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Kredi bankare në shumën 1 550 000 Lekë të marrë për arredimin e një apartamenti në Mezez, për të cilën gjatë 2019 është likuiduar detyrimi në vlerën 588 446 Lekë duke sjellë edhe shlyerje totale të kredisë.
2) Kredi bankare të marrë në shumën 5 000 000 Lekë për blerjen e një apartamenti në Mezez me gjendje detyrimi të pashlyer 4 755 094 Lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2019
expenseDesc
Shpenzuar shuma 588 446 Lekë si shlyerje të detyrimit të mbetur të kredisë bankare të marrë në shumën 1 550 000 Lekë për arredimin e apartamentit.