Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2014
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura nga Kuvendi i Shqipërisë, 2 400 000 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Të ardhurat nga pensionet e prindërve, 360 000 lekë.
2) Bashkëshortja, të ardhura nga paga në kompaninë private Leonard&Junior shpk si administratore e kësaj kompanie, 600 000 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Pronar me 100 % i ndërtesës së ish-hotel “Pensioni”, në rrugën e Durrësit, me vlerë 6 000 000 euro.
2) Pronar me 100 % i një autoveturë tip Mercedez Benz 320 CDI 4 Matik, me vlerë 18 000 euro.
3) Pronar me 100 % i një autoveture Audi e 2007, me vlerë 900 000 lekë.
4) Pronar i një autoveturë Audi e 2001, me vlerë 5 000 euro.
5) Shpenzime për rikonstruksionin e godinës Leonard&Junior shpk, 40 000 000 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2014
expenseDesc
Nuk ka