Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2014
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga Kuvendi i Shqipërisë, 2 400 000 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Të ardhurat nga pensionet e prindërve, 360 000 lekë.
2) Bashkëshortja, të ardhura nga paga në kompaninë private Leonard&Junior shpk si administratore e kësaj kompanie, 600 000 lekë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Pronar me 100 % i ndërtesës së ish-hotel “Pensioni”, në rrugën e Durrësit, me vlerë 6 000 000 euro.
2) Pronar me 100 % i një autoveturë tip Mercedez Benz 320 CDI 4 Matik, me vlerë 18 000 euro.
3) Pronar me 100 % i një autoveture Audi e 2007, me vlerë 900 000 lekë.
4) Pronar i një autoveturë Audi e 2001, me vlerë 5 000 euro.
5) Shpenzime për rikonstruksionin e godinës Leonard&Junior shpk, 40 000 000 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2014
expenseDesc
Nuk ka