Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2013
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetNuk ka
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesInteresa bankare në vlerën 105 dollar.
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshortja zonja Anila Beci fituar me trashëgimi prej prindërve vlerën 430 639 lekë./
2) Bashkëshortja zonja Anila Beci fituar me trashëgimi prej prindërve vlerën 542 euro./
3) Bashkëshortja zonja Anila Beci paga nga mësimdhënia në vlerën 104 883 lekë./
4) Bashkëshortja zonja Anila Beci fituar me trashëgimi prej prindërve vlerën 249 135 lekë./
5) Bashkëshortja zonja Anila Beci fituar me trashëgimi prej prindërve vlerën 3 945 euro./
6) Bashkëshortja zonja Anila Beci fituar me trashëgimi prej prindërve vlerën 293 dollar.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëRimburësime shëndetësore në vlerën 5 531 lekë.
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion-
Të tjeraNuk ka


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2013
expenseDesc
Nuk ka