Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2013
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsNuk ka
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsInteresa bankare në vlerën 105 dollar.
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja zonja Anila Beci fituar me trashëgimi prej prindërve vlerën 430 639 lekë./
2) Bashkëshortja zonja Anila Beci fituar me trashëgimi prej prindërve vlerën 542 euro./
3) Bashkëshortja zonja Anila Beci paga nga mësimdhënia në vlerën 104 883 lekë./
4) Bashkëshortja zonja Anila Beci fituar me trashëgimi prej prindërve vlerën 249 135 lekë./
5) Bashkëshortja zonja Anila Beci fituar me trashëgimi prej prindërve vlerën 3 945 euro./
6) Bashkëshortja zonja Anila Beci fituar me trashëgimi prej prindërve vlerën 293 dollar.
Payments received for obligations from third partiesRimburësime shëndetësore në vlerën 5 531 lekë.
Annual incomes as % of incomes from salary for this function-
OthersNuk ka


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2013
expenseDesc
Nuk ka