Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2014
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura nga paga, 29 961 dollarë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareBashkëshorti, Vladimir Gjonaj, të ardhura nga paga 3 576 dollarë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Pronare me 50 % e një ap. me sip. 76 m2 në Tiranë, vlera 11 000 lekë.
2) Gjendja e llogarisë së përbashkët bankare në një bankë në Brazil, 15 000 dollarë.
3) Djali, pronar i një ap. në Tiranë, vlera 219 300 euro.
4) Djali, kredi bankare në një bankë të nivelit të dytë, 157 300 euro për 10 vjet, detyrimi financiar i pashlyer 179 920 euro.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2014
expenseDesc
Nuk ka