Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2014
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga, 29 961 dollarë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateBashkëshorti, Vladimir Gjonaj, të ardhura nga paga 3 576 dollarë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Pronare me 50 % e një ap. me sip. 76 m2 në Tiranë, vlera 11 000 lekë.
2) Gjendja e llogarisë së përbashkët bankare në një bankë në Brazil, 15 000 dollarë.
3) Djali, pronar i një ap. në Tiranë, vlera 219 300 euro.
4) Djali, kredi bankare në një bankë të nivelit të dytë, 157 300 euro për 10 vjet, detyrimi financiar i pashlyer 179 920 euro.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2014
expenseDesc
Nuk ka