Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2013
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetPaga dhe dieta si Ambasador i Republikës së Shqipërisë në Federatën Ruse në vlerën 30 000 euro.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhënies
1) Interesa bankare në vlerën 330 000 lekë nga tre depozitë në bankë të nivelit të dytë.
2) Interesa bankare në vlerën 1 500 euro nga dy depozita në valutë.
3) Interesa bankare në vlerën 530 dollar nga depozitë bankare në valutë.
Të ardhura QiradhënieQira lokali në Tiranë në vlerën 1 200 000 lekë.
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareNuk ka
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion143%
Të tjeraNuk ka


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2013
expenseDesc
Detyrime të paguara në vlerën -80 000 lekë si tatim fitimi mbi qira lokali.