Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2013
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsPaga dhe dieta si Ambasador i Republikës së Shqipërisë në Federatën Ruse në vlerën 30 000 euro.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interests
1) Interesa bankare në vlerën 330 000 lekë nga tre depozitë në bankë të nivelit të dytë.
2) Interesa bankare në vlerën 1 500 euro nga dy depozita në valutë.
3) Interesa bankare në vlerën 530 dollar nga depozitë bankare në valutë.
Incomes from RentQira lokali në Tiranë në vlerën 1 200 000 lekë.
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateNuk ka
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function143%
OthersNuk ka


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2013
expenseDesc
Detyrime të paguara në vlerën -80 000 lekë si tatim fitimi mbi qira lokali.