Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2014
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe Shpërblimet
1) Të ardhura nga paga (janar - shtator
2014), 17 800 euro.
2) Të ardhura nga leja vjetore dhe transferta, 135 000 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieTë ardhura nga qiraja, 63 000 lekë.
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshortja, të ardhura nga paga si mësuese (shtator - dhjetor
2014), 200 000 lekë.
2) Djali, Orlen Shiba, të ardhura nga puna në “Daimler Truck North America” (janar - qershor
2014), në Amerikë ku vijon studimet për master, 25 000 dollarë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Shpenzime personale, 3 000 euro.
2) Shpenzime personale, 398 000 lekë.
3) Bashkëshortja, gjendja e llogarisë bankare, 16 179 lekë.
4) Bashkëshortja, gjendja e llogarisë bankare, 75 euro.
5) Djali, Orlen Shiba, gjendja e llogarisë bankare në një bankë në Amerikë në janar 2015, 19 094 dollarë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2014
expenseDesc
Nuk ka