Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2014
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensations
1) Të ardhura nga paga (janar - shtator
2014), 17 800 euro.
2) Të ardhura nga leja vjetore dhe transferta, 135 000 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentTë ardhura nga qiraja, 63 000 lekë.
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja, të ardhura nga paga si mësuese (shtator - dhjetor
2014), 200 000 lekë.
2) Djali, Orlen Shiba, të ardhura nga puna në “Daimler Truck North America” (janar - qershor
2014), në Amerikë ku vijon studimet për master, 25 000 dollarë.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Shpenzime personale, 3 000 euro.
2) Shpenzime personale, 398 000 lekë.
3) Bashkëshortja, gjendja e llogarisë bankare, 16 179 lekë.
4) Bashkëshortja, gjendja e llogarisë bankare, 75 euro.
5) Djali, Orlen Shiba, gjendja e llogarisë bankare në një bankë në Amerikë në janar 2015, 19 094 dollarë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2014
expenseDesc
Nuk ka