Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2013
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe Shpërblimet
1) Honorare nga mësimdhënia në Universitetin Mesdhetar në vlerën 200 000 lekë.
2) Honorare nga mësimdhënia në Universitetin Kristal në vlerën 68 000 lekë.
3) Paga si Drejtor i Departamentit të Marrëdhënieve me Jashtë të Partisë Socialiste në vlerën 810 000 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshortja zonja Mimoza Bimo paga në vlerën 480 000 lekë.
2) Djali zoti Florian Bimo paga në vlerën 720 000 lekë.
3) Djali zoti Andi Bimo paga në vlerën 33 100 euro.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion-
Të tjeraNuk ka


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2013
expenseDesc
Detyrime të paguara në vlerën -39 940 lekë për blerje apartamenti me kësti nga Enti i Banesave më 20.05.2003 në vlerën 271 591 lekë, me afat maturimi 10 vjet dhe këst mujor 7 988 lekë.