Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2013
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensations
1) Honorare nga mësimdhënia në Universitetin Mesdhetar në vlerën 200 000 lekë.
2) Honorare nga mësimdhënia në Universitetin Kristal në vlerën 68 000 lekë.
3) Paga si Drejtor i Departamentit të Marrëdhënieve me Jashtë të Partisë Socialiste në vlerën 810 000 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja zonja Mimoza Bimo paga në vlerën 480 000 lekë.
2) Djali zoti Florian Bimo paga në vlerën 720 000 lekë.
3) Djali zoti Andi Bimo paga në vlerën 33 100 euro.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function-
OthersNuk ka


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2013
expenseDesc
Detyrime të paguara në vlerën -39 940 lekë për blerje apartamenti me kësti nga Enti i Banesave më 20.05.2003 në vlerën 271 591 lekë, me afat maturimi 10 vjet dhe këst mujor 7 988 lekë.