Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2014
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe Shpërblimet
1) Të ardhura nga paga si ambasador, 18 660 euro.
2) Të ardhura nga paga kalimtare si deputet për periudhën 1 janar - 15 mars 2014, 187 500 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshortja, të ardhura nga paga në UET, 31 000 euro.
2) Bashkëshortja, të ardhura nga e drejta e autorit, 150 000 lekë.
3) Djali, Blerti Minxhozi, të ardhura nga paga në kompaninë amerikane, “STAPLES” në Suedi, 36 000 euro.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Të ardhura nga shitja e ap. në Kopenhagen, Danimarkë, vlera 236 000 euro.
2) Kredi bankare në një bankë të nivelit të dytë, detyrimi financiar i pashlyer, 1 300 000 lekë.
3) Kredi bankare në Kopenhagen, 123 260 euro, shlyer plotësisht.
4) Djali, Sidrit Minxhozi, pronar i një ap. me sip. 65 m2 në Pogradec, vlera 22 000 euro.
5) Djali, Blerti Minxhozi, pronar i një ap. me sip. 126 më në Tiranë, vlera 73 000 euro.
6) Djali, Blerti Minxhozi, pronar i një ap. me sip. 70 m2 në Boros, Suedi, vlera 30 000 euro.
7) Djali, Blerti Minxhozi, kredi bankare 27 000 euro në një bankë në Suedi, detyrimi financiar i pashlyer, 25 600 euro.