Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2014
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura nga paga si ambasador në Kroaci e më pas në Slloveni, 21 968 euro.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareNuk ka
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Bashkëpronar me bashkëshorten i një ap. me sip. 57 m2 në Tiranë, 600 000 lekë.
2) Gjendja e depozitës bankare në një bankë të nivelit të dytë, 17 555 euro.
3) Gjendja e depozitës bankare në një bankë të nivelit të dytë, 10 565 euro.
4) Gjendja e depozitës në Bankën e Shqipërisë, 7 590 000 lekë.
5) Pronar i një veture, vlera 2 500 euro.
6) Gjendja e depozitës bankare në një bankë të nivelit të dytë, 3 000 euro.
7) Kredi bankare, 3 700 000 lekë, dhënë nga qeveria, vijon shlyerja.
8) Bashkëshortja, gjendja e depozitës bankare në një bankë të nivelit të dytë, 6 600 euro.
9) Bashkëshortja, gjendja e depozitës bankare në një bankë të nivelit të dytë, 6 602 dollarë.
10) Bashkëshortja, gjendja e depozitës bankare në një bankë të nivelit të dytë, 51 893 lekë.
11) Bashkëshortja, depozitë bankare në një bankë të nivelit të dytë, 4 882 dollarë.