Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2014
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensationsTë ardhura nga paga si ambasador në Kroaci e më pas në Slloveni, 21 968 euro.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from RentNuk ka
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family CertificateNuk ka
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function
Others
1) Bashkëpronar me bashkëshorten i një ap. me sip. 57 m2 në Tiranë, 600 000 lekë.
2) Gjendja e depozitës bankare në një bankë të nivelit të dytë, 17 555 euro.
3) Gjendja e depozitës bankare në një bankë të nivelit të dytë, 10 565 euro.
4) Gjendja e depozitës në Bankën e Shqipërisë, 7 590 000 lekë.
5) Pronar i një veture, vlera 2 500 euro.
6) Gjendja e depozitës bankare në një bankë të nivelit të dytë, 3 000 euro.
7) Kredi bankare, 3 700 000 lekë, dhënë nga qeveria, vijon shlyerja.
8) Bashkëshortja, gjendja e depozitës bankare në një bankë të nivelit të dytë, 6 600 euro.
9) Bashkëshortja, gjendja e depozitës bankare në një bankë të nivelit të dytë, 6 602 dollarë.
10) Bashkëshortja, gjendja e depozitës bankare në një bankë të nivelit të dytë, 51 893 lekë.
11) Bashkëshortja, depozitë bankare në një bankë të nivelit të dytë, 4 882 dollarë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2014
expenseDesc
Nuk ka