Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2013
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe Shpërblimet
1) Paga si Ambasador i Republikës së Shqipërisë në Itali në vlerën 19 000 euro.
2) Paga në vlerën 269 000 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura Qiradhënie
1) Qira në vlerën 160 000 lekë për një apartament në Tiranë.
2) Qira në vlerën 480 000 lekë për një apartament në Tiranë.
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshortja zonja Angjelika Ceka të ardhura nga aktiviteti privat me shtëpinë botuese “Migjeni” në vlerën 1 836 100 lekë.
2) Bashkëshortja zonja Angjelika Ceka të ardhura nga aksionet pranë “Albinvest” në vlerën 100 000 lekë.
3) Vajza zonja Olgita Ceka paga si arkeologe në Qendrën e Studimeve Albanologjike në vlerën 726 000 lekë
4) Djali zoti Egin Ceka paga si Sekretar i Ambasadës së Shqipërisë në Vjenë në vlerën 6 160 euro.
5) Bashkëshortja e djalit zonja Maide Ceka paga si punonjëse në Ambasadën Kanadeze në Vjenë në vlerën 19 360 euro.
6) Djali zoti Egin Ceka bursa studimore në vlerën 2 400 euro.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion134%
Të tjeraNuk ka


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2013
expenseDesc
Detyrime të paguara në vlerën -563 000 lekë për një kredi për shtëpi banimi.