Money and Power


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2013
Category Pershkrimi dhe burimi
Incomes from Salary and other supplementary compensations
1) Paga si Ambasador i Republikës së Shqipërisë në Itali në vlerën 19 000 euro.
2) Paga në vlerën 269 000 lekë.
Incomes from BonusesNuk ka
Incomes from Advisor / Member of BoardsNuk ka
Incomes from bank interestsNuk ka
Incomes from Rent
1) Qira në vlerën 160 000 lekë për një apartament në Tiranë.
2) Qira në vlerën 480 000 lekë për një apartament në Tiranë.
Incomes from Businesses and EntrepreneurshipNuk ka
Incomes from SharesNuk ka
Incomes from Publications and CopyrightNuk ka
Incomes from Heritage RightsNuk ka
Incomes of other family members, who are part of his Family Certificate
1) Bashkëshortja zonja Angjelika Ceka të ardhura nga aktiviteti privat me shtëpinë botuese “Migjeni” në vlerën 1 836 100 lekë.
2) Bashkëshortja zonja Angjelika Ceka të ardhura nga aksionet pranë “Albinvest” në vlerën 100 000 lekë.
3) Vajza zonja Olgita Ceka paga si arkeologe në Qendrën e Studimeve Albanologjike në vlerën 726 000 lekë
4) Djali zoti Egin Ceka paga si Sekretar i Ambasadës së Shqipërisë në Vjenë në vlerën 6 160 euro.
5) Bashkëshortja e djalit zonja Maide Ceka paga si punonjëse në Ambasadën Kanadeze në Vjenë në vlerën 19 360 euro.
6) Djali zoti Egin Ceka bursa studimore në vlerën 2 400 euro.
Payments received for obligations from third partiesNuk ka
Annual incomes as % of incomes from salary for this function134%
OthersNuk ka